هنر نقاشیخط تلفیقی هنرمندانه از نقاشی و خطاطی و آرایشی هنرمندانه از فرم حروف و کلمات در قالب یک طرح نقاشی خط است که شما به کمک رنگ ها و حروف خوشنویسی میتونید احساسات و اندیشه های خودتون رو به مخاطبتون منتقل کنید و اثر هنری خاص رو خلق کنید. نقاشیخط یعنی خلاقیت؛ هنری که میتونید برای خلقش آزاد و رها باشید و سنت های پیشین رو بشکنید و با ترکیبی خلاقانه، تابلو نقاشیخط منحصر به فرد خودتون رو خلق کنید. میتونه تجسم افکار شما باشه در قالبی از خط و نقش و رنگ.
محتوای دوره آموزش نقاشی خط را با طراحی آموزشی و کاربردی به گونه ای تدارک دیدهایم
که به بهترین شکل و آنگونه که شایسته آموزش نقاشیخط هست،
تمام تکنیک ها و نکات لازم به شما منتقل شود.
( محتوای دوره با کیفیت بسیار بالا در بستر نرم افزار اسپات پلیر خدمتتان ارائه میگردد تا در زمان دلخواه و مطلوب خودتان به تماشای آموزش ها بپردازید.)
با اینکه دوره ای کامل و جامع را برایتان طراحی کرده ایم،
اما باز هم در ادامه در صورت نیاز و گرفتن بازخورد
از نظرتان شما عزیزان، به روز رسانی و آپدیت دوره را قرار خواهیم داد
تا همواره از نظر آموزشی، در بهترین حالت ممکن باشید.
تلاش ما این هست که همیشه در مدار انصاف و بیشتر از تعهدمان عمل کنیم.
( آپدیت جدید دوره در بهار 1403 ضبط گردید و به محتوای قبلی اضافه شد.)
بعد از تهیه دوره، در گروه تلگرامی که استاد حضور دارند نیز عضو می شوید
و می توانید سوالات و اشکالات احتمالی خود را از استاد بهدانی بپرسید
و یا با اشتراک عکس آثارتون نظر استاد را برای بهینه تر شدن آثارتون جویا بشید.
تکنیک های بیان شده در این دوره :
1. معرفی کامل لوازم، رنگ های مختلف، ابزار و ادوات نقاشیخط
2. روش ساخت ابزار
3. زمینه سازی
4. سایه و برجستهنویسی
5. ایجاد عمق
6. ایجاد بافت
7. ورق طلا
8. چسب میسکیت
9. شاپان
10. پتینه
11. گلیز
12. اکسید و احیا
13. آبرنگی
14. رنگینویسی
15. اسکراچ
16. مقدمهای بر کالیگرافی و ...
لینک اینستاگرام مدرسه تخصصی خط به نام هنر (دوره آموزش نقاشیخط استاد بهدانی)
متولد 1350
نخبه هنری در کتابت قرآن (کتابت بیش از 55 نسخه قرآن)
خوشنویسی بزرگترین و کوچکترین قران طلای دستنویس
خوشنویسی بزرگترین نهج البلاغه مُطلا
خوشنویسی بیش از 50 دیوان شعر و شاهکارهای ادبیات
خلق بیش از 2000 اثر هنری در زمینه نقاشیخط، مینیاتور، خوشنویسی و ...
بیش از 25 سال سابقه فعالیت هنری در زمینه های خوشنویسی، نقاشیخط، نگارگری، مینیاتور
خوشنویسی خطوط نستعلیق، شکسته نستعلیق، نسخ، ثلث و کوفی
بیش از یکصد نمایشگاه انفرادی و جمعی در داخل و خارج از کشور
برپایی متعدد ورک شاپ های هنری
کسب رتبه برگزیده نقاشیخط در جشنواره کشوری
برخی از اساتید ایشان:
خوشنویسی: استاد یدالله کابلی
نقاشی: استاد کاتوزیان
نگارگری: استاد محمود فرشچیان
مشاوره :
0912-4612816
0912-0592693
با این هنر شما میتونید مفهوم و یا اندیشه و سخنی که در ذهن دارید رو چه از نظر رنگ ، چه از نظر طرح که میتونه مدرن باشه و یا کهنه کاری و چه از نظر نقش که میتونه پر پیچ و خم باشه و یا ساده و حتی حرکات آبستره و انتزاعی و بداهه پردازی، روی بوم پیاده سازی کنید. میتونه روشی عالی برای انتقال مفاهیم عمیق و درونی شما به مخاطباتون باشه. نقاشیخط میتونه اوج احساسات و خلاقیت و هنر شما رو با تلفیقی از خطوط و رنگ ها که میتونه با تکنیک های مختلف نقاشی و خط اجرا بشه ، روی بوم به نمایش بذاره. تو خلق این هنر شما هیچ حد و مرزی ندارید و ازاد و رها میتونید قلمو رو به چرخش دربیارید و حستون رو به نمایش بذارید.
برای خلق یک تابلو زیبا نقاشیخط تکنیک های مختلفی وجود داره
بعضی از هنرمندان با تکیه بر یک تکنیک، نقاشیخط خودشون رو خلق میکنند و بعضی از هنرمندان با ترکیب چند تکنیک اثر خاص تری رو اجرا میکنند.
ما در مدرسه تخصصی خط به نام هنر همه تکنیک هایی که برای خلق یه اثر زیبا بهش نیاز دارید رو به صورت کامل و جامع بهتون آموزش میدیم.
دوره جامع تکنیک های نقاشیخط مجموعه به نام هنر یکی از کاملترین و کاربردیترین دورههای آموزشی در زمینه تکنیکهای نقاشیخط است که برترین مزیت و بزرگترین وجه تمایز این دوره، مدرس دوره «استاد علیرضا بهدانی» میباشند که از هنرمندان سرآمد خوشنویسی، نقاشی، نگارگری و از شاگردان استاد فرشچیان هستند. در این دوره اصول و تکنیک های نقاشیخط به صورت کامل و کاربردی به همراه نکاتی مهم که نتیجه تجربه چند دهه فعالیت هنری مدرس این دوره میباشد، بیان میشود.
در دوره آموزش نقاشیخط مدرسه تخصصی خط به نام هنر، تکنیک های نقاشیخط توسط استاد بهدانی با همه جزئیات و توضیحات جامع و کامل با بالاترین کیفیت و و به صورت استدیویی فیلم برداری و ضبط شده است. با تهیه این دوره با فراگیری تکنیک ها و بهره مند شدن از تجارب و نکات ارزشمندی که استاد حین آموزش به آن اشاره می کنند و همچنین اضافه شدن به گروه پرسش و پاسخ و پشتیبانی دوره که استاد بهدانی در آن حضور دارند؛ می توانید به نتیجه مطلوب و دلخواه خودتون تو زمینه نقاشی خط برسید.
درخواست مشاوره
09124612816
ریشههای خوشنویسی را میتوان در شیوههای تفننی خوشنویسی ایرانی مانند خط توأمان، خط متعاکس، خط مسلسل، طغرا و مانند آنها مشاهده کرد و جلوههای پر فروغی از نقاشیخط را در شیوه سنتی گلزار یا در آثار هنرمندانی از دوره قاجار مانند ملکمحمد قزوینی یا اسماعیل جلایر موجود است اما شاید بتوان گفت مکتب سقاخانه در نقاشی معاصر ایران خاستگاه اصلی زیباشناسی و نوآوری معاصر، در خوشنویسی و پیدایش نقاشیخط بودهاست. در دوران پس از انقلاب، خوشنویسی با اقبال زیادی از سوی جوانان مواجه شد آنان در عرصههای مختلف اعم از شیوههای سنتی یا تلاش برای ایجاد خلاقیتهای نوین با هم به رقابت پرداختند. در این عرصه روند نقاشیخط هم شاهد تجربههای متفاوت و گستردهای شد.
فرامرز پیلارام، رضا مافی، حسین زندهرودی، نصرالله افجهای و محمد احصایی در پیدایش و پیشبرد این هنر در ایران مؤثر بودهاند؛با این حال مطابق با شواهد،صادق تبریزی را باید نخستین هنرمندی دانست که در سال ۱۳۳۸ شمسی نقاشیخط را ابداع و پایه گذاری کرد.البته رضا مافی نیز در هنر نقاشیخط پیشگام بود و در این زمینه به موفقیت بزرگی نائل آمد.او از نخستین کسانی بود که به هنر نقاشیخط روی آورد. مافی تحت تأثیر مکتب سقاخانه اولین خطاطی بود که با رعایت اصول سنتی خط،آن را در نقاشی مدرن ایران مورد استفاده قرار داد.[۲] مافی که خوشنویسی توانا بود و در کار نقاشیخط و ارائه و توسعه آن بیش از دیگران پایمردی کرد و آثار او در نبودش تاکنون در عرصه داخلی و بینالمللی درخشیدهاست.
خاستگاه و شکلگیری نقاشیخط امروزی را از دو جنبه میتوان بررسی کرد روند تحولات در نقاشی معاصر ایران و همچنین روند تحولات در هنر خوشنویسی.
در هر دو بخش در روند خلاقیتهای نوآورانه، هنرمندان به چنان ابداعاتی در خط دست یافتند که میتوان آن را مجموعهای از سنت شکنیها، نام نهاد، شاید بتوان گفت مهمترین سنتشکنی در رابطه، فرم و محتوا صورت گرفت. در دنیای سنتی، خط وظیفه داشت که مفهوم را به آسانترین، سهلترین، سریعترین و خواناترین وجهی بیان نماید تا در نگاه اول فرم و محتوی و شکل و مفهوم یک جا به بیننده و خواننده القاء شود. اما اینک وظیفه مهم خط زیبایی و تبلیغ است. لهذا، هنرمندان در حالی که بدیع بودن و شگفتی را همراه زیبایی از اهداف مهم بصری تعیین نمودند با سه اقدام مهم عرصه نوآوری یعنی، تغییر شکل (دفرماسیون) در حروف اغراق در حروف (اگزجریشن) و سادهسازی (استیلزیشن) آن چنان تحولاتی در حروف ایجاد نمودند تا بتوانند زیبایی و قدرت ارائه و روح تبلیغ گرای آن را بالا ببرند. از این روی، خط در نگاه اول نه میتوانست و نه میخواست که در روند این تغییرات مفاهیم را همراه با شکل، یکجا القا نماید. در نقاشی، از این هم، پا فراتر نهاده شد و به تمامی رابطه مفهوم و شکل از هم گسیخته گردید و خط در کنار رنگ و سایر اشکال به جزئی از ترکیب بندی تبدیل گردید و تغییر شکل و تکرار حروف فقط به قصد زیبایی از اهداف مهم هنر خط تلقی گردید.
هم در نظام سنتی و هم در دنیای معاصر و مدرن، قابلیتهای کارکردی عاملی مهم و درجه اول، در انگیزه و شکلگیری تحولات خوشنویسی بودهاست. اگر چه زیبایی بصری نیز بدون شک مورد نظر خطاطان قرار گرفته اما به ویژه امروز، صنعت چاپ و یک دستی و متحدالشکلی مکاتبات، این بعد عملکردی خطاطی را به حداقل رسانده و در کنار آن جنبههای دیگر خطاطی اهمیت یافتهاست. خوشنویسی در ایام گذشته و دنیای سنتی، پیوسته در تمام وجوه با نوعی تحول آرام و نوآوری در غالب رعایت قواعد سنتی همراه بودهاست، اما در فضای سنتی گذشته، بهدلیل عدم نیاز عامه مردم بهطور مستمر و روزمره به خط و فقدان نیازهای تجاری و انتشاراتی و تبلیغاتی، اهداف خوشنویسی ترکیبی بودهاست از زیبایی بصری به آسانی، سرعت و سهولت نگارش و خوانایی اثر تا بتواند روند مراسلات و مکاتبات و امور دیوانی و تا حدودی نیز انتقال دانش و اطلاعات را سرعت و سهولت بخشد.
نوآوری، مهمترین خاستگاه تحولات خط در یکصدو پنجاه سال اخیر میباشد. امروزه خوشنویسان تلاش دارند هنری چنین منظم و منضبط و به دقت تعریف و پیشبینی شده را با شعله خلاقیتهایی پرتب و تاب و پرحرکت و متفاوت و متغیر بیامیزند بهطوریکه در عین نمایش و انتقال جهان متغیر و شیوههای گوناگون دورانهای متفاوت، اساس و بنیان آن نظام و انتظام همچنان دست نخورده بماند. شگفتی خوشنویسی ایرانی در ایجاد کار خلاقه با تیغه نازکی است که ساختار و استحکام فولادین آن غیرقابل شکستن مینماید و در عین حالی که هنرمند میتواند، تا حد دلخواه، آن را خم کند و بتاباند، اما همچنان حرمت و هراس آن را دارد که با خم شدن بیش از حد آن میتواند تیغه در هم بشکند و در بازی شکست بخورد. از همین رو درک و دریافت ماجراهای به ظاهر مستور و مبهم و نامرئی اما در باطن توفانی و تپنده و خلاقه خوشنویسی کار چندان سادهای نیست. تحمیل قالبها و چهارچوبههای به عاریت گرفته شده از جاها و دورانهای دیگر بر آن پاسخ مناسبی در پی نخواهد داشت و به خاطر یکنواختی ظاهری آن، چه زود و چه آسان میتوان آن را تنها در حد صنعت و مهارت فنی قابل توجه دورانی سپری شده بهشمار آورد، که چنان نیست.
خوشنویسی ایرانی با از دست رفتن مصرف اصلی آن یعنی کتابت از قرن سیزدهم هجری شکلی دیگر یافت. جنبههای خلاقه و روشهای شخصی و شیوه گرایانه آن نمود بیشتری پیدا کرد و با رواج «سیاهمشق»ها دوران تازهای فرا رسید که معنای متن و انتقال کتابت مفهوم و اهمیت اصلی خود را- که همیشه مهمترین وجه مقرر و اسباب اتصال خوشنویس و مخاطب بود - از دست داد و قرائت شدن یا نشدن یک قطعه خوشنویسی سیاهمشق چندان اهمیت و اجباری نیافت. از همینجا بود که خوشنویسی توانست در جستجوی خلاقیت و خلوص تجریدی خود برآید و زمینه برای تجربههای جدیدی چون «نقاشیخط» معاصر ایران فراهم آید. جستجویی که با فاصله گرفتن از «الزام ادبی» همیشگی خود به سوی افق تازه ضرباهنگهای تازه ترکیب شده و مفهوم به بیرون جهیده از قالبهای معین و مکرر قدیمی روانه شدهاست و همچنان حتی با حذف و تغییر بسیاری از قراردادهای الزام آورنده قدیمی، توانسته روح اصلی و همیشگی خود را زنده و تابناک نگاه دارد و حرفی تازه برای جهانی تازه داشته باشد.
دوره آموزش نقاشیخط مدرسه به نام هنر، بسیار عالی و کاربردی هست. استاد بهدانی یه سری نکات و تجربه هاشون رو حین آموزش توضیح میدن. بسیار عالی
به نام هنر، بستری آنلاین برای سفارش آثار اصیل خوشنویسی است که با هدف گسترش این هنر فاخر در سال 1395 پا به عرصه اینترنت گذاشت. پذیرش سفارش و فروش آثار خوشنویسی ماموریت اصلی این سایت می باشد و در این راستا با ارائه فرمی بسیار کاربرپسندانه، پذیرای سفارش خوشنویسی شما هنردوستان عزیز می باشد.
هم اکنون "به نام هنر" با تیمی از هنرمندان بنام کشور به ارائه آثار خوشنویسی متفاوت به زبان های فارسی، عربی، انگلیسی، روسی و ژاپنی می پردازد.